101.
terç
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Lleure. Turisme
Cadascuna de les tres parts en què es divideix la lídia. [...]
|
102.
ajudant de cambrer | ajudanta de cambrer
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Lleure. Turisme
Persona que assisteix els cambrers i que s'encarrega del muntatge i el parament de les taules, de portar i retirar els plats i les begudes als comensals, etc. [...]
|
103.
ajudant de cuina | ajudanta de cuina
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Lleure. Turisme
Persona que assisteix els cuiners o el cap de cuina. [...]
|
104.
aparcador de cotxes | aparcadora de cotxes
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Lleure. Turisme
Persona d'un establiment turístic que s'ocupa d'aparcar l'automòbil dels clients quan hi arriben i de tornar-los-el quan en marxen. [...]
|
105.
aprenent de cuina | aprenenta de cuina
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Lleure. Turisme
Persona en període d'aprenentatge de les diverses feines que es duen a terme a la cuina d'un restaurant. [...]
|
106.
auditor de nit | auditora de nit
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Lleure. Turisme
Persona d'un establiment hoteler que s'encarrega de traslladar al compte dels clients els darrers vals de servei del dia, verificar els ingressos de tota la jornada i liquidar el diari de producció. [...]
|
107.
bloguer de viatges | bloguera de viatges
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Lleure. Turisme
Persona que gestiona un blog de viatges on hi explica les seves experiències de viatge. [...]
|
108.
cambrer de pisos | cambrera de pisos
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Lleure. Turisme
Persona que s'encarrega de netejar i endreçar les habitacions d'un establiment hoteler. [...]
|
109.
cap de partida de la cambra freda
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Lleure. Turisme
Cap de partida responsable de la neteja, el desossament i el trinxament de la carn i el peix, de l'elaboració de tota mena de plats freds, i de la conservació dels plats a la cambra frigorífica. [...]
|
110.
compte de client | compte de clienta
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Lleure. Turisme
Estat detallat i al dia dels serveis que ha rebut un client en un establiment d'allotjament, que serveix per a preparar la factura. [...]
|