Resultats de la cerca frase exacta: 551

Diccionaris terminològics
151. epigrama
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Filet fi de la carn més delicada del xai i d'alguns ocells. [...]
152. flexivegetarianisme
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Règim alimentari bàsicament vegetarià que inclou el consum esporàdic de carn i peix. [...]
153. tagín
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Estofat, generalment de carn o peix amb verdures, típic del nord d'Àfrica. [...]
154. tonyina del nord
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Nom comercial amb què es coneix la conserva elaborada amb carn de bacora. [...]
155. auxiliar de cuina
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Persona que fa tasques de suport a la cuina d'un restaurant, com ara netejar els estris i la maquinària de la cuina, netejar i tallar verdures i determinats tipus de carn, peix i marisc, ajudar a fer plats senzills, etc. [...]
156. xopsuei
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
157. farcellet
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pasta alimentària en forma de farcell petit farcida habitualment de carn o de verdura. [...]
158. paté
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pasta cuita feta de fetge i una barreja de carn, menuts i greix, a la qual s'afegeixen ingredients diversos per a lligar-la, com ara ous, i per fer-la untuosa, com ara llet o brou, juntament amb altres condiments, espècies i substàncies aromàtiques. [...]
159. marinar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Deixar reposar una vianda, generalment carn o peix, en una marinada durant un cert temps. [...]
160. cresta xinesa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Peça de pasta de la cuina xinesa en forma de cresta, elaborada amb farina de blat i aigua i farcida amb una barreja de carn, generalment de porc, i verdura, que es consumeix bullida, al vapor o fregida i generalment acompanyada de salsa de soia. [...]
Pàgines  16 / 56 
<< Anterior  Pàgina  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  Següent >>