Resultats de la cerca frase exacta: 551

Diccionaris terminològics
131. durum (pa de pita enrotllat i farcit de tires de carn marinada i verdures)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
132. entrepà de pikantwurst (embotit elaborat amb carn de vedella o de porc i trossets de pebrot)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
133. bresaola amb ruca i grana padano (talls prims de carn curada, generalment de bou, vedella o cavall)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
134. crema de tomàquet i farigola amb anxoves i capipota (guisat de carn típic de la cuina catalana)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
135. lacón amb cachelos (plat típic de la cuina gallega a base de carn de porc i patates)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
136. carpaccio de capipota amb rabassoles saltades i oli de vainilla (guisat de carn típic de la cuina catalana)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
137. lacón amb cachelos i xoriço picant (plat típic de la cuina gallega a base de carn de porc i patates)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
138. caputxeta
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
139. bresar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Coure un aliment, generalment peces senceres de carn, en una bresera o en una cassola similar. [...]
140. chimichurri [es]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Salsa feta a base d'alls, julivert, pebrot picant, sal, oli i vinagre, utilitzada per a condimentar la carn, típica de l'Argentina. [...]
Pàgines  14 / 56 
<< Anterior  Pàgina  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  Següent >>