Resultats de la cerca frase exacta: 578

Diccionaris terminològics
61. coure a la cocota
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Coure un aliment en una cocota. [...]
62. al·lèrgia alimentària
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
63. banyar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Cobrir totalment un aliment amb un líquid. [...]
64. intolerància alimentària
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Reacció adversa a aliments en què l'organisme és incapaç de digerir, metabolitzar o assimilar, de manera total o parcial, un aliment o un component d'un aliment. [...]
65. radurització
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
Irradiació a dosis suficients per a reduir el nombre de formes vegetatives bacterianes i de microorganismes més sensibles d'un aliment, a fi d'allargar-ne el període de conservació. [...]
66. bresa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Conjunt d'hortalisses, verdures, espècies, etc., tallades a trossos de 2 a 3 cm, amb què es fondeja generalment una bresera per a coure-hi un aliment, especialment carn, en oli, mantega o llard. [...]
67. gramatge
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
Pes de la ració d'un aliment expressat en grams. [...]
68. teoria del rastreig de la informació
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Informació. Documentació
Teoria que, prenent com a referència els mecanismes animals de cerca d'aliment, intenta explicar la manera com les persones busquen la informació, especialment per Internet, a fi de crear estratègies que en facilitin l'obtenció. [...]
69. caixer
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències socials
Dit d'un aliment ritualment pur, elaborat segons els costums tradicionals jueus. [...]
70. regar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Abocar una quantitat de líquid petita a un preparat o un aliment. [...]
Pàgines  7 / 58 
<< Anterior  Pàgina  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  Següent >>