Resultats de la cerca frase exacta: 551

Diccionaris terminològics
161. yakitori
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Plat de la cuina japonesa elaborat amb trossos petits de verdura, carn, pell i vísceres d'aviram, generalment pollastre, enfilats en una broqueta, que es couen a la brasa i es mengen sucats en una salsa de soia i mirin, o bé amb sal. [...]
162. avipiscivegetarianisme
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Règim alimentari bàsicament vegetarià que inclou el consum esporàdic de carn d'aviram i de peix. [...]
163. farcellet xinès
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Peça de pasta fina de la cuina xinesa en forma de farcellet o d'anella, elaborada amb farina de blat i aigua i farcida amb una barreja de carn, generalment de porc, gambes i verdura, que es consumeix bullida, sovint en sopes, al vapor o fregida. [...]
164. avivegetarià | avivegetariana
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
165. faisandé
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Dit de la carn de caça sotmesa a un inici de descomposició perquè adquireixi un tast adequat. [...]
166. flexivegetarià | flexivegetariana
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Persona que segueix un règim alimentari bàsicament vegetarià que inclou el consum esporàdic de carn i peix. [...]
167. salsitxa de Frankfurt
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Salsitxa cuita i fumada feta amb carn de porc o de boví o amb una barreja d'ambdues. [...]
168. kefta
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pilota feta de carn picada, formatge o verdures, condimentada amb espècies, típica del Pròxim Orient i de l'Índia. [...]
169. avipiscivegetarià | avipiscivegetariana
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Persona que segueix un règim alimentari bàsicament vegetarià que inclou el consum esporàdic de carn d'aviram i de peix. [...]
170. polpetó
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Massa de carn picada i altres ingredients, de forma allargada, que es talla un cop s'ha condimentat i rostit. [...]
Pàgines  17 / 56 
<< Anterior  Pàgina  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  Següent >>