151.
lari
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Economia. Empresa
Unitat monetària de Geòrgia. [...]
|
152.
estació d'hivern
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Lleure. Turisme
Centre turístic i esportiu d'alta muntanya, dedicat bàsicament a la pràctica d'esports sobre la neu o el gel, format per un conjunt de mitjans de transport mecànics, pistes, instal·lacions i serveis complementaris d'ús públic. [...]
|
153.
cromatografia líquid-gel
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Química
Cromatografia de líquids en què la fase estacionària és un gel inflat. [...]
|
154.
hidrocol·loide reversible
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Hidrocol·loide que pot passar de l'estat de gel al de sol. [...]
|
155.
termocoagulació
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Procés de convertir un teixit en gel per acció de la calor. [...]
|
156.
electroforesi de camp polsant
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Electroforesi que permet separar molècules de DNA de grans dimensions amb l'aplicació de camps elèctrics alternants a una matriu, generalment de gel d'agarosa. [...]
|
157.
electroforesi de camp polsant
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Electroforesi que permet separar molècules de DNA de grans dimensions amb l'aplicació de camps elèctrics alternants a una matriu, generalment de gel d'agarosa. [...]
|
158.
cromatografia de permeació amb gels
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Química
Cromatografia d'exclusió per grandària en què la fase estacionària és un gel. [...]
|
159.
hidrocol·loide irreversible
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Hidrocol·loide que no pot passar de l'estat de gel al de sol. [...]
|
160.
trajectòria
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Esport
Línia que descriu un esportista en desplaçar-se sobre la neu o el gel. [...]
|