21.
vi claret
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
22.
vi claret
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
23.
vi cuit
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
24.
vi cuit
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
25.
vi dolç
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
26.
vi dolç
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
27.
vi ecològic
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
Vi elaborat d'acord amb les prescripcions específiques reconegudes per als productes de l'agricultura ecològica. [...]
|
28.
vi escumós
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
29.
vi escumós
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
30.
vi escumós
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
Vi obtingut per mitjà de la primera o segona fermentació alcohòlica de raïm fresc, de most de raïm o de vi, de varietats autoritzades o recomanades, amb un grau alcohòlic volumètric total del vi de base no inferior al 8,5% i que desprèn diòxid de carboni endogen en dissolució que assoleix [...]
|