61.
coure a foc lent
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Coure amb un foc molt fluixet i durant una estona llarga. [...]
|
62.
coure a foc viu
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Coure amb un foc molt fort i durant una estona curta. [...]
|
63.
coure a la brutesca
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Coure cargols a la graella, sense haver-los rentat prèviament i de cap per avall a fi que deixin anar tota la bava abans d'assaonar-los i de girar-los perquè s'acabin de fer. [...]
|
64.
coure a la cassola
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Coure a foc lent, generalment una peça de carn, en una cassola i únicament amb el greix utilitzat en preparar-la i el suc que produeix la suor de la peça. [...]
|
65.
coure a la cocota
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Coure en una cocota. [...]
|
66.
coure a la graella
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Rostir en una graella de manera que l'aliment rebi l'acció de les brases o del foc. [...]
|
67.
coure a la llosa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Coure damunt d'una llosa convenientment escalfada. [...]
|
68.
coure a la papillota
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Coure un aliment totalment embolicat en un full de paper d'alumini o bé de paper blanc untat amb oli, que es retira al moment de servir-lo. [...]
|
69.
coure al bany maria
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Coure a foc lent en un recipient introduït en un altre de més gran que conté aigua. [...]
|
70.
coure d'alta conductivitat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|