Resultats de la cerca bàsica: 4.881

Diccionaris terminològics  | Agricultura. Ramaderia. Pesca
1. gewürztraminer [de]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Cep originari del municipi de Tramin, al Tirol del Sud, conreat tradicionalment també a la regió francesa d'Alsàcia i a Alemanya. [...]
2. riesling [de]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Cep originari d'Alemanya i de la regió francesa d'Alsàcia, molt productiu. [...]
3. segó de blat de moro
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Subproducte alimentós obtingut a partir del gra de blat de moro, consistent en una barreja de segó i gluten, amb un 21% de proteïna bruta, que es dona barrejat amb el pinso al bestiar i l'aviram adults. [...]
4. disc de broquet
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
5. vàlvula de ventosa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Vàlvula amb un dispositiu flotador que permet la sortida i l'entrada de l'aire al interior de les canonades. [...]
6. arada de cisells
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Cultivador pesant i fort, amb relles estretes i flexibles, que treballa sobre rostoll, conrea la terra en profunditat i la remou sense girar-la ni polvoritzar-la, amb el bastidor a una distància de 60 a 75 cm de terra. [...]
7. associació de conreus
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Conreu simultani de dues o més plantes de diferents espècies sobre un mateix terreny. [...]
8. bassa de purins
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Bassa artificial impermeable i estancada utilitzada per a emmagatzemar temporalment purins. [...]
9. farina de gluten
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Subproducte alimentós obtingut a partir del gra de blat de moro, que conté entre un 40% i un 60% de proteïna bruta i un alt contingut energètic en àcid linoleic i en xantofil·les, que es dona barrejat amb el pinso al bestiar i l'aviram adults. [...]
10. fossa de purins
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Lloc, dins del recinte d'una granja, destinat a recollir els purins. [...]
Pàgines  1 / 489 
Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>