11.
vi negre DO Rioja
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
12.
vi negre DO Terra Alta
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
13.
llom ibèric de gla DO Jabugo
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
14.
vi de la casa DO Penedès
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
15.
espatlleta ibèrica de gla DO Dehesa de Extremadura
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
16.
llom ibèric de gla DO Dehesa de Extremadura
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
17.
pernil ibèric de gla DO Dehesa de Extremadura
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
18.
piassaba de Pará
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Botànica
Arbre de la família de les palmes originari de les conques altes dels rius Negro i Orinoco, amb el tronc que fa fins a 12 m d'alçària, fulles entre 4 i 5 m de longitud i espàdixs repetidament ramificats i arquejats, de les fulles del qual s'extreu una fibra elàstica i resistent que s'utilitza en ci [...]
|
19.
sebastes
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Zoologia
Peix de la família dels escorpènids, de color vermellós, que viu a les aigües del nord de l'Atlàntic fins a 400 m de fondària. [...]
|
20.
desaïllament
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Geografia
Acció de trencar l'aïllament, físic, cultural o econòmic, en què es troba una ciutat o una regió, generalment mitjançant la creació d'una xarxa de comunicacions o la millora de la xarxa ja existent. [...]
|