91.
jarret de vedella amb figues seques
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
92.
turnedó amb coulis de figues seques
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
93.
figues de coll de dama amb anís
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
94.
pastís de figues amb xarop de gerds
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
95.
pastís de formatge de Maó amb figues
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
96.
terrina de foie-gras amb melmelada de figues
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
97.
pa d'abella
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
Compost de pol·len, mel i diversos enzims afegits per les abelles, que es produeix per fermentació dins les cel·les del rusc, el qual és la font principal d'alimentació de les cries i les abelles joves. [...]
|
98.
pa d'herba
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
Massa de terra compacta, de forma prismàtica o rectangular, recoberta de plantes herbàcies, generalment gramínies i lleguminoses precultivades en viver fins a assolir l'estat complet de maduresa, o recuperada in situ, que es trasplanta per formar una gespa o un prat. [...]
|
99.
arayes (pa de pita farcit amb ingredients diversos)
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
100.
pa d'espècies
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Pa fet amb farina de sègol, mel i espècies, emprat com a vehicle medicamentós. [...]
|