121.
ravioli de botifarra negra, poma i patata amb glaça de porc
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
122.
risotto de bolets de tardor, botifarra de perol i formatge idiazabal
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
123.
timbal de patata i botifarra negra amb sardines marinades i pesto
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
124.
torrada amb botifarra negra de les Garrigues i formatge manxego gratinat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
125.
bacallà a la llauna amb mongetes del ganxet, coliflor i botifarra negra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
126.
botifarra negra esparracada amb fesols de Santa Pau i cruixent de cansalada
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
127.
cigrons estofats al moment amb bolets de temporada i botifarra de perol
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
128.
lasanya de botifarra negra i carbassó amb salsa de pebrots del piquillo
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
129.
cua de bou amb botifarra blanca, ratafia i pinya tropical a la brasa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
130.
lasanya de patata de la Vall amb botifarra negra i foie-gras d'ànec
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|