51.
pastís de formatge de Maó amb figues
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
52.
terrina de foie-gras amb melmelada de figues
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
53.
gelat de formatge amb figues seques
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
54.
jarret de vedella amb figues seques
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
55.
turnedó amb coulis de figues seques
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
56.
musaranya de Sa Pa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la vida
[...]
|
57.
pa de terra enguixat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
[...]
|
58.
pa de terra enguixat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
Pa de terra recobert per una capa d'escaiola o guix, mitjançant una malla metàl·lica no galvanitzada, que té la funció d'augmentar-ne la consistència i en la qual es deixen forats laterals com a drenatge. [...]
|
59.
pa de terra precultivat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
Pa de terra format per un contenidor no rígid fet preferentment de material biodegradable, que s'omple de substrat i es planta, dissenyat per a enjardinar talussos, estructures penjants, jardineres i altres estructures vegetalitzades. [...]
|
60.
pa farcit de greix
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Pa farcit amb ceba tendra, tomàquet, herbes aromàtiques, greix i espècies. [...]
|