Resultats de la cerca frase exacta: 184

Diccionaris terminològics
11. vi negre DO Rioja
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
12. vi negre DO Terra Alta
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
13. llom ibèric de gla DO Jabugo
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
14. vi de la casa DO Penedès
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
15. espatlleta ibèrica de gla DO Dehesa de Extremadura
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
16. llom ibèric de gla DO Dehesa de Extremadura
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
17. pernil ibèric de gla DO Dehesa de Extremadura
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
18. piassaba de Pará
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Botànica
Arbre de la família de les palmes originari de les conques altes dels rius Negro i Orinoco, amb el tronc que fa fins a 12 m d'alçària, fulles entre 4 i 5 m de longitud i espàdixs repetidament ramificats i arquejats, de les fulles del qual s'extreu una fibra elàstica i resistent que s'utilitza en ci [...]
19. sebastes
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Zoologia
Peix de la família dels escorpènids, de color vermellós, que viu a les aigües del nord de l'Atlàntic fins a 400 m de fondària. [...]
20. desaïllament
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Geografia
Acció de trencar l'aïllament, físic, cultural o econòmic, en què es troba una ciutat o una regió, generalment mitjançant la creació d'una xarxa de comunicacions o la millora de la xarxa ja existent. [...]
Pàgines  2 / 19 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>