61.
llom de bacallà confitat amb allioli i tompetes de la mort
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
62.
peus de porc amb verdures cruixents, sobrassada i allioli de mel
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
63.
torrada amb pebrot escalivat i ventresca de tonyina amb allioli gratinat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
64.
bacallà amb allioli d'espinacs, poma amb pebre de Jamaica i panses
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
65.
costelles de xai amb allioli de poma i menta fresca de Terol
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
66.
llom de bacallà amb espinacs a la catalana i allioli de mel
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
67.
risotto de calamarsons amb la tinta, carxofes confitades i escuma d'allioli
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
68.
tonyina fresca arrebossada amb sèsam i cuita a la planxa amb romesco i allioli gratinat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
tonyina fresca arrebossada amb sèsam i cuita a la planxa amb romesco i allioli gratinat
![]() |
69.
llom de bacallà gratinat amb allioli suau de mel, tomàquet triturat, escalunyes glacejades i puré de moniato
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
70.
timbal de peus de porc amb reducció de xerès, allioli gratinat i guarnició de fesols de Santa Pau
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|