Resultats de la cerca frase exacta: 260

1. textura
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Disposició i ordre dels fils i passades en un teixit. Aspecte perceptiu visual i tàctil d'un teixit o d'un material tèxtil. La textura d'una obra dramàtica. Manera com estan disposades les partícules d'un cos o d'una substància. Textura compacta. En un sediment [...]
2. textura
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Comunicació. Audiovisuals
Propietat d'un objecte gràfic relativa a l'aspecte del material que el compon. [...]
3. mapa de textura
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Comunicació. Audiovisuals
Mapa de bits que se superposa a la superfície d'un objecte gràfic per a simular un determinat material. [...]
4. mapatge de textura
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Comunicació. Audiovisuals
Procés de la renderització consistent a revestir la superfície bidimensional d'un objecte gràfic amb un mapa de textura. [...]
5. textura
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
6. textura
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la Terra
7. textura
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la Terra
Patró espacial de la variabilitat de la radiància en una imatge que permet, sobretot a un fotointèrpret, efectuar-ne una millor anàlisi visual d'imatges. També es pot emprar en anàlisi digital d'imatges, tot i que actualment amb menor efectivitat que en anàlisi visual d'imatges. [...]
8. textura
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
 [...]
9. textura
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la Terra
Característica física del sòl determinada per la proporció relativa de les seves fraccions, que s'aprecia empíricament al tacte i s'expressa en funció del resultat de la granulometria. [...]
10. textura
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
Conjunt de propietats físiques d'un aliment, que depenen de la disposició i les característiques fisicoquímiques, densitat, viscositat i tensió superficial, i biològiques de les partícules que l'integren. [...]
Pàgines  1 / 26 
Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>