Resultats de la cerca frase exacta: 1.123

191. al·lèrgia a les proteïnes de la llet de vaca
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
192. amatonar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Fer coagular (la llet). Amb un bastonet remena la llet fins que l'amatona. La llet, coagular-se. La llet s'amatona amb la calor. [...]
193. brossar 2
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Coagular (la llet). La llet s'ha brossat. [...]
194. desnatar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Treure la nata (de la llet). Llet desnatada.  [...]
195. lacticini
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Llet o menjar fet amb llet. [...]
196. xerigot
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Part aquosa de la llet, separada de la coagulable. [...]
197. ansadat
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Quantitat de llet, sopes, etc., que cap en un ansat. [...]
198. lactosa
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Sucre de la llet, disacàrid constituït per glucosa i galactosa. [...]
199. caseïficar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Transformar en caseïna. Separar o precipitar la caseïna (de la llet). [...]
200. lleter -a
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que dona llet. Una vaca lletera. Relatiu o pertanyent a la llet com a aliment. Indústria lletera. Sector lleter. Producció lletera. Persona que ven llet.  [...]
Pàgines  20 / 113 
<< Anterior  Pàgina  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  Següent >>