111.
vi de quina
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
112.
vi de taula
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
113.
vi de taula
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
114.
vi escumós gasificat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
Vi obtingut a partir de vins sense denominació d'origen protegida o indicació geogràfica protegida elaborats amb varietats autoritzades, que, en destapar l'envàs, desprèn diòxid de carboni procedent totalment o parcialment d'una addició d'aquest gas, que assoleix una pressió igual o superior a 3 [...]
|
115.
vinagre de vi
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
116.
vinagre de vi
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
Vinagre obtingut exclusivament per la fermentació acètica del vi, amb una acidesa total expressada en àcid acètic igual o superior a 60 grams per litre. [...]
|
117.
vi d'agulla gasificat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
Vi d'agulla amb un grau volumètric total no inferior al 9%. [...]
|
118.
vi de finca qualificada
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
Vi inclòs dins d'una denominació d'origen protegida i produït en un territori determinat d'una extensió inferior a la del terme municipal, d'on resulten vins amb característiques qualitatives especials i que s'obté per un procés d'elaboració en celler que assegura la qualitat del raïm en la [...]
|
119.
vi de l'any
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Vi elaborat amb el raïm de la collita del mateix any en què es consumeix. [...]
|
120.
vi de la casa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Lleure. Turisme
Vi recomanat per un restaurant que té una bona relació qualitat-preu. [...]
|