Resultats de la cerca frase exacta: 218

71. coercitivitat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Física
Propietat que té un material de conservar la magnetització. [...]
72. retenció
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències socials
Capacitat de conservar a la memòria coneixements o records. [...]
73. envàs
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Recipient, tancat o precintat, amb capacitat per a contenir un volum la massa total del qual no excedeix els 1.000 kg, utilitzat per a conservar, protegir, manipular i distribuir productes. [...]
74. insectari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Zoologia
Indret amb instal·lacions per a recol·lectar, criar i conservar insectes. [...]
75. placa d'Eggers
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Placa òssia emprada per a conservar units els segments ossis. [...]
76. adob
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Ingredient o conjunt d'ingredients, generalment espècies, hortalisses, oli i vi, emprats per a conservar, entendrir o donar un gust i una aroma especials a una peça de carn, una au, un peix, etc. [...]
77. tractament de dades
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Dret
Conjunt d'operacions i procediments tècnics, automatitzats o no, que permeten recollir, enregistrar, conservar, elaborar, modificar, bloquejar i cancel·lar dades, i també la cessió de dades que deriven de comunicacions, consultes, interconnexions i transferències. [...]
78. arxiu de pel·lícules
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Arts
Espai per a conservar pel·lícula fotogràfica en unes condicions ambientals segures. [...]
79. custòdia d'embrions
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
80. envàs
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Recipient elaborat amb materials de naturalesa diversa que s'utilitza per a contenir, conservar, manipular, distribuir i presentar un aliment, des de matèries primeres fins a productes acabats, en qualsevol fase de la cadena alimentària. [...]
Pàgines  8 / 22 
<< Anterior  Pàgina  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  Següent >>