21.
pa rodó
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
22.
pa sec
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Pa que ha perdut la fescor a causa del pas del temps, que se subministra al bestiar porcí i l'aviram barrejat amb altres aliments per a completar i equilibrar la ració. [...]
|
23.
barreta de pa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Minibastonet en forma de barra de pa amb els caps punxeguts. [...]
|
24.
fàbrica de pa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Arts
Instal·lació industrial dedicada a la fabricació a gran escala de productes alimentaris preparats a partir de farina barrejada amb aigua, amassada i cuita al forn, que esdevé pa o productes semblants. [...]
|
25.
forn de pa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
26.
llescadora de pa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Arts
Aparell manual o elèctric emprat per a tallar pa. [...]
|
27.
millorant del pa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
28.
pa d'abella
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
Compost de pol·len, mel i diversos enzims afegits per les abelles, que es produeix per fermentació dins les cel·les del rusc, el qual és la font principal d'alimentació de les cries i les abelles joves. [...]
|
29.
pa d'ametlles
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Pa fet amb farina d'ametlles, recomenat per als diabètics. [...]
|
30.
pa d'àngel
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|