Resultats de la cerca frase exacta: 42

31. edamame
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Plat típic de la gastronomia oriental, especialment la japonesa, que consisteix en beines de soja verdes bullides en sal. [...]
32. galet
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Carn del voltant de la zona auditiva de la tonyina, la qual s'aprofita en gastronomia per a fer guisats. [...]
33. aigua de llegums
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Líquid resultant de la cocció o la maceració dels llegums, emprat en gastronomia com a substitut de la clara d'ou, especialment en la cuina vegana. [...]
34. atractiu turístic
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Particularitat d'un indret, com ara el paisatge, el clima, la gastronomia o un lloc històric, que per les seves característiques es considera d'interès per al turisme. [...]
35. enoturisme
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Conjunt d'activitats i recursos turístics d'oci i de lleure adreçats a descobrir el vi, el territori, la cultura i la gastronomia autòctona de les regions vitivinícoles. [...]
36. menjar blanc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències socials
Crema feta amb llet, farina de midó o d'arròs, sucre, llimona i canyella, que es deixa refredar i quallar, i forma part de la gastronomia pròpia de les festes de Menorca. [...]
37. ecogastronomia
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Corrent que promou el plaer de menjar de manera sana i variada, la gastronomia tradicional basada en productes artesans, sobretot ecològics, de temporada i de proximitat, i també la preservació del patrimoni alimentari local. [...]
38. ecogastronomia
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
39. arepa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pa de forma circular plana, fet amb blat de moro estovat a foc lent i després molt, o amb farina de blat de moro precuinada, que es cou sobre una planxa, típic de la gastronomia colombiana i veneçolana. [...]
40. micoturisme
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Modalitat de turisme gestionada per recol·lectors o productors de bolets que es practica amb l'objectiu de conèixer el món dels bolets i el paisatge, la cultura i la gastronomia autòctona de les regions on se'n fan. [...]
Pàgines  4 / 5 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  Següent >>