101.
compte
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Lleure. Turisme
Estat detallat de les despeses fetes per un client o conjunt de clients en un restaurant. [...]
|
102.
rentaplats
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Lleure. Turisme
Persona que s'encarrega de rentar els plats, els gots i la coberteria d'un restaurant. [...]
|
103.
cambrer | cambrera
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Treball
Persona que té al seu càrrec el servei de les taules d'un bar o un restaurant. [...]
|
104.
cambrer | cambrera
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Lleure. Turisme
Persona que té al seu càrrec el servei de taules d'un bar o d'un restaurant. [...]
|
105.
pastisser | pastissera
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Lleure. Turisme
Persona que elabora els pastissos i la rebosteria que se serveixen en un hotel o un restaurant. [...]
|
106.
portacomandes
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Barra metàl·lica de la qual pengen les notes de les comandes en la cuina d'un restaurant. [...]
|
107.
menú
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Lleure. Turisme
Menjar per a una persona que un restaurant serveix en un àpat i a un preu fix determinat. [...]
|
108.
office [en]
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Lleure. Turisme
Cambra situada entre la cuina i el menjador d'un restaurant on es prepara el servei de taula. [...]
|
109.
pastisseria
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Lleure. Turisme
Secció de la cuina d'un hotel o un restaurant que s'encarrega dels pastissos i la rebosteria. [...]
|
110.
restauració
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Lleure. Turisme
Sector professional que agrupa les empreses i els establiments que preparen i serveixen menjars o begudes. [...]
|