141.
brau
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la vida
Mascle de la vaca, que s'explota per la carn, el treball i com a reproductor. [...]
|
142.
fynbo
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada ferma, generalment presentat amb forma de barra. [...]
|
143.
panir
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta tova cuita i gust àcid, originari de l'Índia. [...]
|
144.
vedellar
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la vida
Parir, una vaca. [...]
|
145.
butterkäse [de]
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada semidura i textura elàstica i compacta, originari d'Alemanya. [...]
|
146.
itàlic
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada semidura i textura elàstica i compacta, originari d'Itàlia. [...]
|
147.
stracchino [it]
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Formatge fresc fet amb llet de vaca, de pasta tova, generalment de forma quadrada, típic de la Llombardia. [...]
|
148.
danbo
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta ferma i elàstica, presentat generalment amb forma rectangular, d'origen danès. [...]
|
149.
sbrinz
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet crua de vaca, de pasta dura i de maduració llarga, originari del centre de Suïssa. [...]
|
150.
bramul
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la vida
Crit de la vaca. [...]
|