Resultats de la cerca frase exacta: 320

141. brau
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la vida
Mascle de la vaca, que s'explota per la carn, el treball i com a reproductor. [...]
142. fynbo
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada ferma, generalment presentat amb forma de barra. [...]
143. panir
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta tova cuita i gust àcid, originari de l'Índia. [...]
144. butterkäse [de]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada semidura i textura elàstica i compacta, originari d'Alemanya. [...]
145. itàlic
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada semidura i textura elàstica i compacta, originari d'Itàlia. [...]
146. stracchino [it]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fresc fet amb llet de vaca, de pasta tova, generalment de forma quadrada, típic de la Llombardia. [...]
147. danbo
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
148. sbrinz
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet crua de vaca, de pasta dura i de maduració llarga, originari del centre de Suïssa. [...]
149. vedellar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la vida
Parir, una vaca. [...]
150. alletament artificial
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Alletament fet amb llet de vaca, fresca o més sovint després d'haver sofert modificacions: llets modificades i llets humanitzades. [...]
Pàgines  15 / 32 
<< Anterior  Pàgina  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  Següent >>