Resultats de la cerca bàsica: 971

51. formatge de tovalló
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge, tradicionalment fresc, fet amb llet de cabra, d'ovella o d'una barreja de totes dues, de pasta premsada no cuita, de textura ferma i cremosa, de color blanc fins al groc clar i de gust suau i lleugerament salat. [...]
52. formatge de tupí
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet originàriament amb llet d'ovella, amb addició d'anís o d'un altre licor durant la fermentació, de pasta cremosa, untuosa i suau, olor forta i gust picant. [...]
53. formatge de vaca
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge elaborat exclusivament a partir de llet de vaca. [...]
54. formatge del Montsec
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet crua de cabra, de coagulació làctica, de pasta tova, amb la crosta cendrosa i florida. [...]
55. formatge doble gras
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
56. formatge en oli
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge sense crosta que, quan encara és tendre, es posa en un pot amb oli d'oliva verge i herbes aromàtiques o espècies perquè s'hi conservi. [...]
57. formatge grana padano
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada cuita, de color groc palla o blanc, amb una textura granulosa característica, de gust delicat i diversos graus de maduració, que es presenta en forma de roda de vint-i-quatre a quaranta quilos de pes. [...]
58. formatge Picón Bejes-Tresviso
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge blau fet amb llet de vaca, ovella o cabra, o bé amb la barreja de dues o de totes tres, de pasta mantegosa, compacta i amb ulls, de gust una mica picant, que madura en caves de maduració. [...]
59. forquilla de formatge
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Estri en forma de forquilla de dues puntes que serveix per a agafar i emplatar trossos de formatge de pasta semitova o dura, o també per a trencar trossos de formatge de pasta dura. [...]
60. ganivet de formatge
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Ganivet adient per a tallar formatge. [...]
Pàgines  6 / 98 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>