Resultats de la cerca bàsica: 971

71. formatge de coagulació làctica
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge en què hi ha una quantitat molt petita de quall i s'afavoreix l'acció dels bacteris làctics a una temperatura molt baixa, de 16-18 graus. [...]
72. formatge de crosta florida
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
73. formatge de crosta rentada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
74. formatge de la Nucia
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
75. formatge de pasta cuita
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge en el procés d'elaboració del qual la temperatura de la quallada arriba a 50-60 graus. [...]
76. formatge de pasta dura
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
77. formatge de pasta filada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge que s'obté amb la quallada un cop feta, introduïda en aigua a 80-90 graus, agitada i refredada. [...]
78. formatge de pasta premsada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
79. formatge de pasta semicuita
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge en el procés d'elaboració del qual la temperatura de la quallada arriba a 40-42 graus. [...]
80. formatge de pasta tova
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
Pàgines  8 / 98 
<< Anterior  Pàgina  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  Següent >>