111.
formatge de pasta tova
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
112.
formatge de pasta tova
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Formatge humit i tou, de coagulació enzimàtica que, un cop coagulat, es talla de manera que mantingui el màxim de xerigot i, amb ajuda de la temperatura i l'escorregut, retingui prou humitat. [...]
|
113.
formatge de pasta virada
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
114.
pasta a l'acetat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
115.
pasta al sulfit neutre
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
116.
pasta de mongetes azuki
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Pasta dolça elaborada amb mongetes azuki que es fa servir en la preparació de diversos dolços. [...]
|
117.
pasta de palla macerada
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
118.
pasta de palla química
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
119.
pasta en un recipient
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Plat de pasta elaborat coent tots els ingredients alhora en un mateix recipient. [...]
|
120.
pasta química al bisulfit
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|