Resultats de la cerca frase exacta: 132

101. pub cerveseria
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pub a les instal·lacions del qual s'elabora la cervesa que després se serveix als clients. [...]
102. règim de Goldberger
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Règim dietètic proposat en el tractament de la pel·lagra, que consistia a afegir llevat de cervesa a la dieta. [...]
103. grau de fermentació
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Tant per cent de matèries fermentables d'un most de cervesa que s'han transformat en alcohol i diòxid de carboni. [...]
104. llupolització
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
Acció d'afegir llúpol durant l'ebullició del most en l'elaboració de la cervesa per donar-li el sabor amarg característic. [...]
105. levadura (castellà)
Font Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
106. tiramina
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Amina biògena derivada de la tirosina. És present en diversos aliments (vi, cervesa, derivats de carn i peix, xocolata, llevat i formatge) i en el sègol banyut. Augmenta la pressió sanguínia i estimula la musculatura llisa, com ara la de l'úter. En pacients que prenen medicaments inhibidors de la [...]
107. got de iarda
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Equipament de la llar. Decoració. Bricolatge
Got molt alt i allargat que té aproximadament la longitud d'una iarda i que s'utilitza especialment per a beure cervesa. [...]
108. tapadora de taps de corona
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Arts
Màquina manual o elèctrica emprada per a segellar ampolles amb un tap de corona, normalment de begudes carbonatades com cervesa o refrescos. [...]
109. izakaya
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Establiment tradicional japonès, que ofereix servei de bar i de restaurant, en el qual se serveixen plats d'especialitat, generalment per compartir, sake i cervesa. [...]
110. ale [en]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Cervesa anglesa elaborada amb fermentació superficial a temperatures altes, d'entre 14 i 15°C, de color pàl·lid, sabor aspre i rica en alcohol i llúpol. [...]
Pàgines  11 / 14 
<< Anterior  Pàgina  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  Següent >>