Resultats de la cerca frase exacta: 764

171. bresar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
172. reacció adversa a aliments
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Resposta clínica anormal atribuïda a la ingestió, el contacte o la inhalació d'un aliment o d'un dels seus derivats, d'un component de l'aliment o d'un additiu alimentari contingut en l'aliment, els quals són innocus per a la majoria de la població. [...]
173. snack
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
Aliment, sovint de fabricació industrial i envasat en porcions individuals, concebut per a ser consumit entre àpats. [...]
174. appertitzar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
Sotmetre un aliment a appertització. [...]
175. enfarinar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Cobrir un aliment de farina. [...]
176. irradiar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
Sotmetre un aliment a irradiació. [...]
177. radioesterilitzar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
Sotmetre un aliment a radioesterilització. [...]
178. radiopasteuritzar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
Sotmetre un aliment a radiopasteurització. [...]
179. raduritzar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
Sotmetre un aliment a radurització. [...]
180. marcar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Enrossir a foc viu un aliment, generalment un tall de carn o de peix, que posteriorment se sol sotmetre a altres procediments culinaris. [...]
Pàgines  18 / 77 
<< Anterior  Pàgina  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  Següent >>