Resultats de la cerca bàsica: 144.754

101. copyright [en]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Dret
Dret que té el titular o cessionari d'un dret d'explotació d'avantposar el seu nom al símbol ©, amb la precisió del lloc i l'any de divulgació de l'obra. [...]
102. forum-shopping [en]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Dret
103. vol en formació amb campana
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Esport
Modalitat de paracaigudisme per grups en què els esportistes, agafats entre ells i amb el paracaigudes obert, executen una sèrie de figures obligatòries durant el descens. [...]
104. funk [en]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Arts
Estil musical de ball originat a finals dels anys seixanta del segle XX als Estats Units, amb influències del soul, el jazz, el rock i el rythm-and-blues, que es caracteritza per una base rítmica constant. [...]
105. happening [en]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Arts
Manifestació artística de caràcter multidisciplinari, que barreja sovint les arts plàstiques amb les arts escèniques, generalment basada en la improvisació i en la participació del públic, desenvolupada especialment durant els anys seixanta del segle xx. [...]
106. alley-oop [en]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Esport
Jugada ofensiva consistent en l'acció d'un jugador d'aprofitar un mateix salt per a agafar a l'aire la pilota procedent d'una passada elevada d'un company i encistellar, sovint amb una esmaixada. [...]
107. monterey [en]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta més o menys tova segons el punt de maduració, madurat durant un període d'un a sis mesos, de gust molt suau, originari de la ciutat nord-americana de Monterey. [...]
108. cookie [en]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Galeta de forma arrodonida i superfície rugosa que s'elabora amb farina, sucre, mantega o altres greixos i ous, i que generalment conté trossets de xocolata o de fruita seca, originària de la pastisseria dels Estats Units d'Amèrica. [...]
109. crumb [en]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
Producte obtingut per cocció i assecatge de la barreja de pasta de cacau, llet concentrada i sucre, o únicament de llet concentrada i sucre, el qual, un cop molt, s'utilitza en l'elaboració de la xocolata amb llet. [...]
110. dub [en]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Arts
Estil musical originat a finals dels anys seixanta del segle XX a Jamaica, que es caracteritza per l'ús de remescles de música ja enregistrada, especialment de reggae, amb eliminació d'algunes veus i instruments i l'accentuació del baix elèctric. [...]
Pàgines  11 / 14.476 
<< Anterior  Pàgina  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  Següent >>