71.
formatge de coagulació làctica
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Formatge en què hi ha una quantitat molt petita de quall i s'afavoreix l'acció dels bacteris làctics a una temperatura molt baixa, de 16-18 graus. [...]
|
72.
formatge de crosta florida
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
73.
formatge de crosta rentada
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
74.
formatge de la Nucia
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de cabra i de vaca, de forma troncocònica, sense crosta, blanc, d'interior gelatinós amb alguns ulls d'origen mecànic i de textura tova i elàstica, de gust suau i gens salat, originari de la Nucia, al País Valencià. [...]
|
75.
formatge de pasta cuita
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Formatge en el procés d'elaboració del qual la temperatura de la quallada arriba a 50-60 graus. [...]
|
76.
formatge de pasta dura
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
77.
formatge de pasta filada
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Formatge que s'obté amb la quallada un cop feta, introduïda en aigua a 80-90 graus, agitada i refredada. [...]
|
78.
formatge de pasta premsada
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
79.
formatge de pasta semicuita
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Formatge en el procés d'elaboració del qual la temperatura de la quallada arriba a 40-42 graus. [...]
|
80.
formatge de pasta tova
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|