131.
amanida tèbia d'escamarlans amb vinagreta de taronja
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
132.
bacallà amb salsa agredolça de taronja i mel
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
133.
cors de palmera amb taronja i salmó fumat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
134.
costelles de xai rostides amb mel i taronja
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
135.
orada a la graella amb salsa de taronja
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
136.
rogers al forn amb olivada i taronja confitada
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
137.
valencià (suc de taronja amb gelat de vainilla)
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
138.
boixac
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Herba de la família de les compostes, de fulles oblongues, sèssils, piloses i un xic viscoses, capítols de color taronja, amb les flors perifèriques ligulades i els fruits externs corbats i espinosos, d'origen desconegut i cultivada en jardineria (Calendula officinalis). [...]
|
139.
pixaconill
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Bolet no comestible de l'ordre de les tricolomatals, de barret típicament cònic, de color taronja, agut i viscós (Hygrocybe conica). Bolet no comestible de qualsevol espècie. Llengua de bou. pixaconill blanc [o pixaconill bord] Bolet de l'ordre de les tricolomatals, de [...]
|
140.
ataronjat -ada
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
De color de taronja. Color ataronjat, situat en l'espectre solar entre el vermell i el groc. ataronjat de metil Heliantina. [...]
|