Resultats de la cerca frase exacta: 311

91. llom de bacallà gratinat amb allioli suau de mel, tomàquet triturat, escalunyes glacejades i puré de moniato
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
92. nogat
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta de farina, de mel i de nous cuita al forn. [...]
93. desopercular
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Retirar els opercles (de les bresques) a fi de poder-ne extreure la mel. [...]
94. apicultura
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Cria d'abelles per a aprofitar-ne els productes, especialment la mel i la cera. [...]
95. melrosat
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Mel batuda amb aigua de roses i bullida fins a adquirir consistència de xarop.  [...]
96. amanida de tardor amb vinagreta de mel
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
97. amanida del temps amb vinagreta de mel
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
98. copa de nata amb nous i mel
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
99. costelles de xai amb mel d'Eivissa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
100. cruixent de bacallà amb mel de sidra
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  10 / 32 
<< Anterior  Pàgina  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Següent >>