61.
amanida de cinc enciams amb caramels cruixents de formatge de cabra, fruites vermelles i vinagreta
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
62.
moher
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pèl llarg i sedós de la cabra d'Angora i d'altres varietats de cabra. Roba feta de pèl de cabra d'Angora, o una imitació d'aquesta roba. [...]
|
63.
cranca
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Cabra 5. [...]
|
64.
recuit de llet de cabra, nata de llet de vaca i escuma de llet d'ovella
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
65.
lladella
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Cabra 4 1. [...]
|
66.
cabrit
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Petit de la cabra. [...]
amanida de cinc enciams amb caramels cruixents de formatge de cabra, fruites vermelles i vinagreta
|
67.
cordovà
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pell de cabra adobada. [...]
|
68.
amanida de formatge de cabra gratinat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
69.
amanida de formatge de cabra tebi
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
70.
amanida tèbia de formatge de cabra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|