91.
coca torrada amb tonyina, ou dur i formatge
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
92.
conill a la graella amb torrada d'allioli
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
93.
torrada amb anxoves de l'Escala i escalivada
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
94.
torrada amb formatge brie i confitura de tomàquet
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
95.
torrada amb formatge de cabra i pebrot escalivat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
96.
torrada amb salsitxa de Frankfurt i formatge cheddar
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
97.
ventresca de tonyina d'almadrava torrada amb amanida
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
98.
avellana
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Fruit de l'avellaner, de pericarpi llenyós i llavor oliosa. Llavor comestible de l'avellaner. Concreció llenyosa de la grandària d'una avellana dins una panna de suro. avellana torrada Besneula. [...]
|
99.
cacauet
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
estrenyiments mig separant les llavors i que madura sota terra. Llavor del cacauet, comestible en cru o torrada, de la qual s'extreu un oli d'usos industrials i alimentaris. [...]
|
100.
esca
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Carn dels bolets de soca del gènere Fomes i afins, assecada o torrada, que antigament s'emprava per a encendre foc. esca de bolet Esca 1 1. esca de verger Bolet de soca dels fruiters. esca marginada Bolet de soca de l'ordre de les porials, amb porus i marge clar, que viu sobre fusta [...]
|