71.
nata amb nous i mel
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
72.
nous amb nata i mel
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
73.
quallada amb mel i nous
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
74.
oximel
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Mescla de mel, aigua i àcid acètic. [...]
|
75.
melat -ada
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Dolç com la mel. De color de mel. [...]
|
76.
mel·li-
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Forma prefixada del mot ll. mel mellis, 'mel'. Ex.: mel·lífer. [...]
|
77.
emmelar
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Untar amb mel, endolcir amb mel. Emmelar una llesca de pa. Li havia emmelat la infusió de camamilla. Paraules que li emmelaven l'ànima. [...]
|
78.
electuari
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Preparació farmacèutica feta amb pólvores, polpes, etc., barrejades amb mel, xarop o un altre component, formant una massa pastosa. [...]
|
79.
brescam
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Bresca sense mel. [...]
|
80.
sobrassada amb formatge brie i mel
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
llom de bacallà gratinat amb allioli suau de mel, tomàquet triturat, escalunyes glacejades i puré de moniato
|