131.
amanida tèbia de llenties i formatge de cabra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
132.
arròs a la marinera amb cabra de mar
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
133.
coca de tomàquet, olives i formatge de cabra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
134.
espàrrecs frescos amb cabra de mar i vinagreta
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
135.
pebrots del piquillo farcits de cabra de mar
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
136.
raviolis farcits d'escalivada i formatge de cabra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
137.
tonyina amb formatge de cabra i ceba caramel·litzada
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
138.
torrada amb formatge de cabra i pebrot escalivat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
139.
caprins
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Grup de mamífers artiodàctils de la família dels bòvids que comprèn la cabra i espècies afins. Individu d'aquest grup. [...]
|
140.
pinetell
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Rovelló de cabra. pinetell bord Lleterola de llet groga. pinetell clar Molleric clar. pinetell d'avet Bolet de l'ordre de les russulals, propi de les avetoses i més fat que el pinetell (Lactarius salmonicolor). pinetell de cabra Rovelló de cabra. pinetell de calceta Molleric de [...]
|