91.
formatge de cabra amb nous i mel
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
92.
magret d'ànec amb mel del Montsec
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
93.
peus de porc amb mel i vinagre
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
94.
recuit amb compota d'hivern i mel
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
95.
truita de riu amb escabetx de mel
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
96.
albúrnia
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Alfàbia petita de terrissa per a mel, confitura, etc. Barral per a dur vi o aiguardent. Bidó de llauna per a traginar-hi oli o altres líquids. [...]
|
97.
praliné
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta feta d'ametlles, d'avellanes o de nous, amb sucre i mel, utilitzada sovint per a farcir bombons i pastissos i per a fer-ne torrons. [...]
|
98.
flavescent
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que té un color com de mel. [...]
|
99.
mel·lífer -a
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que porta o té mel. Insectes mel·lífers. [...]
|
100.
mel·liflu -íflua
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que destil·la mel. Una veu mel·líflua. Eloqüència mel·líflua. [...]
|