Resultats de la cerca frase exacta: 916

161. pasta italiana a la bolonyesa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
162. pasta negra saltada amb calamarsons
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
163. pasterada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta que es fa d'un cop a la pastera. Pasta mal aplicada. Porció de calç i d'arena que es pasta d'una vegada. Combinació, preparació, etc., no reeixida. Qui vols que se la mengi, aquesta pasterada? [...]
164. caneló
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Rotlle de pasta de farina farcit, cobert de salsa i gratinat. Rectangle de pasta de farina per a fer un caneló. [...]
165. pastador 1
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Lloc on es pasta. [...]
166. tortell
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pastís de pasta fullada o una altra pasta, en forma de cèrcol, amb pinyons i fruita confitada o farcit de nata, de massapà, de cabell d'àngel, de crema, etc. En heràld., borlet que envolta el cap de moro. [...]
167. crespell
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Bunyol prim de pasta dolça. [...]
168. emportinar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Encofinar . Emportinar pasta d'oliva. [...]
169. maurador
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Taulell on es maura la pasta. [...]
170. puré
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Aliment triturat, cuit, reduït a pasta, fet a base d'hortalisses i, a vegades, amb llet, mantega, ous, carn i espècies. Puré de pèsols, de mongetes, de patates. [...]
Pàgines  17 / 92 
<< Anterior  Pàgina  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  Següent >>