191.
sangria de vi 1 l
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
192.
sangria de vi 1/2 l
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
193.
vi blanc de la casa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
194.
vi negre de la casa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
195.
vi negre DO Terra Alta
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
196.
vi negre Rioja de criança
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
197.
vi rosat de la casa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
198.
vinicultura
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Elaboració del vi. [...]
|
199.
brisa 1
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Subproducte obtingut de l'elaboració del vi, constituït per la rapa, la pell, el pinyol i la polpa del raïm. [...]
|
200.
matroneu
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Galeria o tribuna interna que, en diverses basíliques dels segles v i vi, s'acostumava de reservar a les dones. [...]
|