Resultats de la cerca frase exacta: 131

91. coca torrada amb tonyina, ou dur i formatge
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
92. conill a la graella amb torrada d'allioli
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
93. torrada amb anxoves de l'Escala i escalivada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
94. torrada amb formatge brie i confitura de tomàquet
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
95. torrada amb formatge de cabra i pebrot escalivat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
96. torrada amb salsitxa de Frankfurt i formatge cheddar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
97. ventresca de tonyina d'almadrava torrada amb amanida
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
98. avellana
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Fruit de l'avellaner, de pericarpi llenyós i llavor oliosa. Llavor comestible de l'avellaner. Concreció llenyosa de la grandària d'una avellana dins una panna de suro. avellana torrada Besneula.  [...]
99. cacauet
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
100. esca
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Carn dels bolets de soca del gènere Fomes i afins, assecada o torrada, que antigament s'emprava per a encendre foc. esca de bolet Esca 1 1. esca de verger Bolet de soca dels fruiters. esca marginada Bolet de soca de l'ordre de les porials, amb porus i marge clar, que viu sobre fusta [...]
Pàgines  10 / 14 
<< Anterior  Pàgina  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  Següent >>