Resultats de la cerca bàsica: 971

111. sandvitx de formatge
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
112. truita de formatge
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
113. entrepà
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Panet o crostó migpartit o dues llesques de pa amb un tall de carn, d'embotit, de formatge, etc., a dins.  [...]
114. ullar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Escorcollar, copsar, amb la mirada. El formatge, el pa, etc., formar ulls. El pa s'ha ullat. Les plantes, treure ulls. [...]
115. fogassó
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Peça de formatge tendre. [...]
116. ratlladora
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
117. descremat -ada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Desnatat. Iogurt descremat. Formatge descremat.  [...]
118. fusta de formatge d'ovella madurat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
119. parmesà -ana
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Natural de Parma. Relatiu o pertanyent a Parma o als seus habitants. Formatge de pasta dura elaborat amb llet de vaca, originari de Parma. Formatge parmesà.  [...]
120. golut -uda
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
D'apetit insaciable. Era goluda de formatge.  [...]
Pàgines  12 / 98 
<< Anterior  Pàgina  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  Següent >>