Resultats de la cerca frase exacta: 12

Diccionaris terminològics
1. fregir
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Coure un aliment per immersió en un greix bullent. [...]
2. línia de fregir
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
3. saltar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Fregir un aliment a foc molt viu, amb poc greix i agitant-lo de tant en tant. [...]
4. wok
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Equipament de la llar. Decoració. Bricolatge
Paella de forma troncocònica i de parets altes, tradicionalment de base còncava i de ferro, que s'utilitza principalment per a saltar i fregir aliments, pròpia de la cuina xinesa. [...]
5. sofregir
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Fregir lleugerament un aliment a la paella per enrossir-lo. [...]
6. agria [es]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Varietat de patata de carn groguenca molt adequada per a fregir. [...]
7. abunyolar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Fregir croquetes, ous, etc. de manera que adquireixin la forma i l'esponjositat d'un bunyol. [...]
8. saltar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Fregir un aliment a foc viu, amb poc greix i agitant-lo contínuament, generalment en un wok. [...]
9. saltar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Fregir un aliment a foc molt viu, amb poc greix i agitant-lo de tant en tant. [...]
10. monka
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Arts
Cert tipus d'olla de terrissa emprada, entre d'altres, pels maputxes per a fregir llardons o aliments semblants. [...]
Pàgines  1 / 2 
Pàgina  1  2  Següent >>