Resultats de la cerca frase exacta: 11

Diccionaris terminològics
1. amanir
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Afegir un o més condiments a una menja per donar-li olor o fer-la més saborosa. [...]
2. coure en blanc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Coure al forn una pasta sense amanir, en un motlle fondejat generalment amb llegums secs, els quals es retiren abans d'acabar la cocció. [...]
3. empebrar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Amanir amb pebre. [...]
4. especiar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Amanir amb espècies. [...]
5. salar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Amanir amb sal. [...]
6. salpebrar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Amanir amb salpebre. [...]
7. amaniment
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Acció i efecte d'amanir. [...]
8. adobar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Amanir un menjar amb un adob. [...]
9. amaniment
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Producte que serveix per a amanir. [...]
10. escabetx
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Adob fet amb vi o vinagre, fulles de llorer i altres ingredients, per a amanir el peix i altres menges. [...]
Pàgines  1 / 2 
Pàgina  1  2  Següent >>