Resultats de la cerca frase exacta: 5

Diccionaris terminològics
1. aromatitzar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Donar aroma a un preparat mitjançant l'addició d'herbes, hortalisses, espècies, etc. [...]
2. anisar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Aromatitzar amb anís o amb essència d'anís un preparat, especialment de pastisseria. [...]
3. elixir aromàtic
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Licor que conté taronja, llimona, coriandre i anís en solució alcohòlica, emprat per a aromatitzar preparacions farmacèutiques. [...]
4. bergamota
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Botànica
Planta perenne de la família de les labiades, de fulles lanceolades, usades per a aromatitzar amanides, i flors blanques o rosades. [...]
5. quitrà de ginebró
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
, amb una forta olor i un sabor balsàmic i ardent. Conegut també com a essència de ginebró, es emprat, en farmàcia, com a revulsiu en friccions. Hom l'utilitza també per a aromatitzar algunes begudes, com la ginebra. ((oli de ginebró)) [...]