Resultats de la cerca frase exacta: 551

Diccionaris terminològics
1. carn
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Part tova del cos dels quadrúpedes i l'aviram formada principalment per teixit muscular, connectiu i adipós, destinada a consum humà. [...]
2. carn
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
3. carn DFD
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Carn d'aspecte mat, de color fosc, eixuta al tall i de consistència ferma, generalment procedent d'animals que han estat sotmesos a un gran esforç poc abans de morir i han esgotat les reserves de glucogen. [...]
4. carn forana
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Carn que arriba a l'escorxador per a ser conservada en cambres frigorífiques i posteriorment expedida, procedent d'un animal sacrificat en un altre escorxador. [...]
5. carn fresca
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Carn procedent d'un animal acabat de sacrificar que ha estat airejada i no s'ha sotmès a cap altre tractament que no sigui el fred no inferior als 0 ºC. [...]
6. carn halal
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències socials
Carn d'un animal matat segons els ritus musulmans. [...]
7. carn marbrenca
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Carn amb infiltracions greixoses entre les fàscies musculars que li donen una melositat especial. [...]
8. carn picada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Carn que ha estat triturada en fragments molt petits mitjançant aparells mecànics. [...]
9. carn PSE
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Carn de color rosa pàl·lid, molt humida i tova, amb un pH àcid degut a l'acumulació d'àcid làctic en el múscul, que indica l'estrès que ha sofert l'animal en els moments anteriors al sacrifici. [...]
10. carn reposada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Carn un cop desapareguda la rigidesa cadavèrica, en la qual es produeixen modificacions químiques, fisicoquímiques, histoquímiques, histològiques i organolèptiques. [...]
Pàgines  1 / 56 
Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>