Te verd japonès que es produeix enrotllant i assecant fulles senceres, que produeix una infusió amb un contingut de teïna elevat i amb un gust amargant i aspre, amb notes fresques, perfumades i un punt de dolçor. [...]
Fruit de la tomaquera d'arbre, de forma rodona, amb la pell amargant de color entre groc i vermell, polpa groguenca i gelatinosa i llavors de color morat, que es consumeix com a fruita i en guarnicions. [...]
Te verd japonès en pols que s'obté de les fulles, netes del pecíol i la nervadura, de plantes cultivades temporalment a l'ombra, que produeix una infusió molt refrescant, amb un contingut de teïna elevat i amb un gust intens, lleugerament amargant però amb un punt de dolçor, que se sol prendre en [...]
Planta subarbustiva de la família de les compostes, olorosa i amargant, pròpia de l'Àsia occidental, de les flors no obertes de la qual és extreta la santonina. [...]
Secreció líquida, clara, groguenca i amargant, produïda pel fetge, que es concentra en la vesícula biliar, s'allibera al duodè i té un paper essencial en l'absorció dels greixos. [...]
Secreció olorosa de sabor amargant, produïda pels fol·licles prepucials del mesquer. És constituït per substàncies odoríferes, muscona, colesterol, greixos, ceres i albúmines. És emprat en medicina com a antiespasmòdic i també en perfumeria. [...]