Resultats de la cerca frase exacta: 40

Diccionaris terminològics
1. crep
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pasta d'origen bretó feta amb una barreja fluida de farina, llet o aigua, i ous, que, en coure's, pren una forma prima i arrodonida, i que se sol servir enrotllada o doblegada amb un farciment dolç o salat. [...]
2. crep americana
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Crep més gruixuda i esponjosa que l'habitual, típica de l'Amèrica del Nord. [...]
3. crep fullada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Crep feta amb una pasta de farina, sal i aigua, estirada en fulls prims i superposats diverses vegades, generalment amb un farciment dolç o salat, típica de la cuina del Magrib. [...]
4. crep Suzette
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
5. crep al gust
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
6. crep d'espinacs
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
7. crep de gulasch
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
8. crep de kiwi
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
9. crep de llimona
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
10. crep de melmelada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  1 / 4 
Pàgina  1  2  3  4  Següent >>