FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Part interior blana del pa i altres coses que tenen crosta o clofolla. La part més blana de la carn de les persones o dels animals. Partícula de pa que es desprèn en partir-lo. [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Càrrega que porta una bèstia a cada banda del bast. Feix gros de llenya, com els que es cremen en un forn de coure pa, de rajoler, etc. Sac gros generalment fet de xarpellera teixida amb cànem o jute. [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Llet d'avellanes. Menjar fet amb avellanes torrades, sucre i algunes vegades pa, ous, etc., i cuit al forn. En un moble, petit buit en forma de mitja avellana per a encaixar-hi el cap del caragol que subjecta una post. [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Seient allargassat amb el respatller i els braços entapissats, semblant al sofà, que presenta tants respatllers com places té per a seure. Petita peça de pa, galeta, torrada, etc., amb alguna menja salada al damunt. Prendre uns canapès com a aperitiu. [...]