Resultats de la cerca frase exacta: 30

11. paellada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Allò que cap o es pot fregir d'un cop en una paella. Em vaig menjar una paellada de patates fregides. [...]
12. paella
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Estri de cuina, de metall, en forma de vas rodó ample i de poca altura, amb un mànec llarg també de metall o dues anses, que serveix per a fregir viandes. tenir la paella pel mànec Poder fer i desfer en un afer segons la pròpia voluntat. Guisat fet d'arròs cuit amb [...]
13. saltar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Fregir un aliment a foc molt viu, amb poc greix i agitant-lo de tant en tant. [...]
14. wok
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Equipament de la llar. Decoració. Bricolatge
Paella de forma troncocònica i de parets altes, tradicionalment de base còncava i de ferro, que s'utilitza principalment per a saltar i fregir aliments, pròpia de la cuina xinesa. [...]
15. fregitel·la
Font Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
f 1 [acció de fregir] freidura. 2 [conjunt de coses fregides] fritura, fritada, fritanga.  [...]
16. sofregir
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Fregir lleugerament un aliment a la paella per enrossir-lo. [...]
17. agria [es]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Varietat de patata de carn groguenca molt adequada per a fregir. [...]
18. fregit
Font Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
-ida adj 1 frito -ta. Patates fregides, patatas fritas. 2 fig [cuit] frito -ta, harto -ta. Em té fregit, me tiene frito. m 3 [menjar fregit] frito, fritura f. f 4 [acció de fregir] freidura.  [...]
19. abunyolar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Fregir croquetes, ous, etc. de manera que adquireixin la forma i l'esponjositat d'un bunyol. [...]
20. saltar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Fregir un aliment a foc viu, amb poc greix i agitant-lo contínuament, generalment en un wok. [...]
Pàgines  2 / 3 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  Següent >>